Veelgestelde vragen

Antwoord

Nee, dat is niet noodzakelijk. SpotYou zit vol functionaliteit en rapportages over de aanwezigheidsgegevens zodat het eenvoudig mogelijk is om terug te kijken wie wanneer op welke locatie aanwezig is geweest. Bijvoorbeeld in de vorm van overzichten van woon-werkverkeer zodat hier geen aparte administratie meer voor hoeft te worden bijgehouden door de medewerkers.
Mocht het niet wenselijk zijn om deze gegevens op te slaan en om de bijbehorende aanvullende functionaliteit te gebruiken, dan kan de opslag van aanwezigheidsgegevens eenvoudig worden uitgeschakeld bij de instellingen zodat alleen real-time/live data gebruikt wordt.

Antwoord

Nee, dat is het zeker niet.
De lange uitleg: Het is mogelijk om een smartphone te gebruiken om handmatig aan te melden. Als er mensen zijn zonder mobiele telefoon of mensen die bezwaar hebben tegen het installeren van een app op een privé telefoon, dan kan hiervoor een tablet of ander touchscreen worden opgehangen of bij een balie worden geplaatst waarop men zich kan aan- en afmelden. Als ook dit niet mogelijk/wenselijk is, dan kan men zich gewoon op onze website handmatig aan- en afmelden.
Eigenlijk is het zo dat iedereen die een "ouderwets" aanwezigheidsbord kan gebruiken ook SpotYou kan inzetten als vervanging.

Antwoord

Wat ons betreft is het niet nodig om deze bezwaren weg te nemen. Als men de app niet wil installeren is dat prima. Er zijn namelijk genoeg andere mogelijkheden om SpotYou te gebruiken. De mobiele app is puur voor het gemak van de gebruiker gemaakt, niet uit noodzaak.
We willen wel benadrukken dat men niet bang hoeven te zijn voor het "tracken" van hun locatie. Er wordt geen GPS gebruikt.

Antwoord

Onze app kan worden gebruikt en geïnstalleerd op spotyou.nl/app

Staat uw vraag nou niet tussen de bovenstaande, vul dan hieronder het contactformulier in om uw vraag aan ons te stellen.