Hoe werkt het

Werkplek reserverenEXTRA MODULE

Voor heel veel bedrijven geldt dat er, in verband met de 1,5 meter regel, minder werkplekken beschikbaar zijn dan voorheen. In veel gevallen zelfs onvoldoende voor alle medewerkers. Er moeten dus afspraken worden gemaakt over flexibel werken.

Meer informatie

Werken op afstand en Microsoft Teams Chat

Aan- en afmelden bij "Werken op afstand" voor medewerkers die thuis, bij de klant of op een andere locatie werken. Daarnaast kan, indien dit wordt ingeschakeld, vanuit het Dashboard direct een chat worden opgestart met een collega via Microsoft Teams.

Aanmelden met SpotYou?

Bekijk hieronder de video hoe je kunt aanmelden!

Beheer zelf uw medewerkers

Toevoegen kan handmatig of met onze handige importtool vanuit Excel. Vervolgens kunnen de medewerkers onze app (Android en iOS) installeren en inloggen. Natuurlijk beheert u zelf de gebruikers en kunt u deze wijzigen en verwijderen.

Hulp bij contactonderzoek

Bij een besmetting met COVID-19 is het eenvoudig mogelijk om in te zien welke collega's met elkaar in contact kunnen zijn gekomen als ze tegelijk op dezelfde locatie waren.

Opslag in de cloud

Alle gegevens worden veilig opgeslagen in de cloud. Onze hosting is o.a. ISO 27001 en ISO 27017 gecertificeerd.
De opslag van aanwezigheidsgegevens kan eenvoudig worden uitgeschakeld zodat alleen real-time/live data gebruikt wordt.

Inzicht

Via het SpotYou dashboard en de SpotYou app zijn de aanwezigheidsgegevens van de medewerkers realtime inzichtelijk. Niet alleen op een centraal scherm, maar ook op bijvoorbeeld het scherm van een receptionist(e), hrm- of beveiligingsmedewerker.

(Touch)schermen en/of tablets

Wilt u grote of kleine (touch)schermen met optionele muurbevestiging of tablets die op een balie kunnen worden geplaatst waarop medewerkers zich eenvoudig en laagdrempelig kunnen aan- of afmelden, neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Bezoekersregistratie

Er is een aparte module voor bezoekersregistratie beschikbaar, inclusief logboek. Gebruikt u nog een papieren registratie voor uw bezoekers? Die kan vanaf vandaag de prullenbak in!

Kosten woon-werkverkeer of thuiswerkvergoedingen berekenen? NIEUW

Per 1 juli 2021 is het niet meer mogelijk om zomaar een vaste onbelaste reiskostenvergoeding aan medewerkers te betalen terwijl veel werkgevers verwachten een norm van 2 dagen thuiswerken na de coronacrisis (bron: AWVN.nl) De werkgever wordt hierbij verantwoordelijk gehouden voor het bijhouden van een correcte administratie. Met SpotYou is het eenvoudig mogelijk om in te stellen hoeveel kilometers een medewerker reist naar de werkplek en kunnen overzichten worden weergegeven van de aanwezigheidsgegevens en de gereden kilometers voor een geselecteerde periode en worden geëxporteerd naar Excel voor verdere verwerking.

Is uw interesse gewekt?